O podjetju


Plan-net solar d.o.o. je vodilno podjetje za izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn v Sloveniji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti. Sončne elektrarne Plan-netsolar uporabljajo visokokakovostne module Upsolar, najsodobnejše konstrukcije Schletter in Mecosun ter vodilne razsmernike SMA in Aros.

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI, lastno težko mehanizacijo in izkušnjami.

Vrhunski sestavni deli sončnih elektrarn in odgovoren ter visoko usposobljen strokovni kader se rezultirata v sončnih elektrarnah z najvišjim donosom. Med drugimi so nam zaupali tudi Omahen Transport, Krka, Loterija Slovenije, Sintal, BTC, Mercator, več pa si lahko ogledate na naši spletni strani v Referencah. Podjetje Plan-net v svoji dejavnosti Električna vozila ponuja prodajo električnih skuterjev in avtomobilov, v dejavnosti Plan-net Polnilne postaje pa prodajo polnilnih postaj. Skupino Plan-net odlikujejo celovito, visokokakovostno in hitro opravljene storitve ter vpetost v uresničevanje globalne spremembe spoštovanja narave.

Poleg izgradnje sončnih elektrarn vam nudimo tudi:

  • Projektivo in izvedbo elektroinštalacij - PLAN-NET
  • UPS naprave - PLAN-NET
  • Električna vozila - PLAN-NETEV
  • Polnilne postaje - PLAN-NETPP
  • Klimatizacijo - PLAN-NET

Naše prednosti so dolgoletne izkušnje na področju izgradnje sončnih elektrarn, elektroinštalacij, UPS-ov in električnih vozil. Ponujamo vam celovito rešitev - od idejnih izračunov, prek projektiranja in financiranja, do končne izvedbe in kasneje vzdrževanja. Skupaj z zanesljivimi dobavitelji vam zagotavljamo vrhunske tehnološke rešitve, ki zadovoljijo vsako željo in idejo. Sklepanje dolgoročnih partnerstev z dobavitelji nam je omogočilo kakovost povzdigniti na najvišjo raven. Naše sončne elektrarne zagotavljajo najvišji izkoristek, najvišje donose in posledično zadovoljne investitorje. Verjamemo, da lahko skupaj izboljšamo svet, zato smo na strehah naše stavbe postavili dve sončni elektrarni, trenutno gradimo tretjo elektrarno, ki bo letno zmanjšala izpust CO2 za kar 170 ton.

V prihodnosti želimo ostati vodilno podjetje za postavitev in vzdrževanje sončnih elektrarn in se širiti na tuje trge. Vizijo bomo uresničili z odlično ekipo zaposlenih in z zanesljivimi strateškimi partnerji.
 
 

9. feb. 2016
BREZPLAČNO vam izdelamo projekt električnih inštalacij za sončno elektrarno
Ob naročilu sončne elektrarne na ključ, vam BREZPLAČNO izdelamo projekt električnih inštalacij ... več...
 
 

3. maj 2017
Skupinski nakup električnih avtomobilov
Do 30. junija si lahko s skupinskim nakupom električnih avtomobilov zagotovite 11.500 € popusta i ... več...

Plan-net solar d.o.o.

Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.si
 

Prijava na Plan-net solar e-novice

Soglašam, da mi podjetje Plan-net solar pošilja e-poštna sporočila in podatke obdeluje v skladu s Pravnimi obvestili.
Vse pravice pridržane. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Zavračam