Fotonapetostni moduli UPSOLAR


Srce vsake sončne elektrarne so fotonapetostni moduli, ki predstavljajo generator sončne elektrarne. Seveda pa so nujen del vsake sončne elektrarne tudi razsmerniki, pritrdilna konstrukcija, zaščite in priključno merilno mesto.


Upsolar je mednarodno podjetje, ki raziskuje in razvija vrhunske fotovoltaične module. Sooča se z izzivi trga, se osredotoča na vrhunsko izdelavo ter z nenehnim preverjanjem kakovosti ustvarja največjo možno vrednost za svoje naročnike. Upsolar v svojem razvojnem centru že od leta 2008 razvija, izboljšuje in testira svoje module.

Izkušena in strokovna ekipa zagotavlja najvišjo kakovost in visok izkoristek modulov. Nadzor se zagotavlja na vseh ravneh proizvodnega procesa, usmerjenost h kakovosti pa Upsolar uvršča na sam vrh proizvajalcev PV modulov, ki zagotavljajo varno naložbo v sončno elektrarno. Upsolar ima sklenjeno zavarovanje pri zavarovalnici in s tem potrjuje kredibilnost svojih produktov.

Proizvodne zmogljivosti se od leta 2006 do danes letno povečujejo v povprečju za 160%. Skupaj je bilo do leta 2011 inštaliranih za 400 MWp modulov.






Upsolar ponuja v svojem proizvodnem asortimanu tako mono kot polikristalne fotonapetostne module različnih nazivnih moči.

Vsi moduli imajo zaradi vrhunske proizvodne opreme, optimalnega izdelovalnega postopka in izkušenih zaposlenih petindvajsetletno garancijo na izkoristek.

Tukaj si oglejte:
pdfPredstavitev podjetja Upsolar (.pdf 1.3MB)

Plan-net solar d.o.o.

Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.si
 
 
 

9. feb. 2016
BREZPLAČNO vam izdelamo projekt električnih inštalacij za sončno elektrarno
Ob naročilu sončne elektrarne na ključ, vam BREZPLAČNO izdelamo projekt električnih inštalacij ... več...
 
 

3. maj 2017
Skupinski nakup električnih avtomobilov
Do 30. junija si lahko s skupinskim nakupom električnih avtomobilov zagotovite 11.500 € popusta i ... več...

Prijava na Plan-net solar e-novice

Soglašam, da mi podjetje Plan-net solar pošilja e-poštna sporočila in podatke obdeluje v skladu s Pravnimi obvestili.
Vse pravice pridržane. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
 
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zavrni piškotke.