TigoEnergy

Za popoln nadzor delovanja posameznega modula sistem omogoča tudi optimizacijo in monitoring  PV generatorja, maksimira oddano moč posameznega modula in omogoča prikaz delovanja posameznega modula v realnem času na grafičnem vmesniku ter odklop od DC ožičenja na samih  modulih. S pomočjo optimizacije delovanja sistem lahko pridobi na izkoristku do 20% na letni osnovi.

Pri nadzoru sončnih elektrarn smo pooblaščeni zastopniki podjetja Tigo Energy za Slovenijo. Tigo Energy s sedežem v Silicijevi dolini - California s svojimi vrhunskimi raziskavami in razvojem tehnologij ponuja popoln nadzor nad sončnimi elektrarnami z visokokakovostnim sistemom za optimizacijo sončne elektrarne in požarno varnost. Zadovoljstvo strank in uspešnost podjetja Tigo Energy omogoča širjenje podjetja s podpornimi in prodajnimi pisarnami v Nemčiji, Franciji, Italiji, Izraelu, Koreji, ZDA, na Japonskem in na Kitajskem. Več o podjetju si lahko preberete na povezavi Tigo Energy.

Na sončni elektrarni Plan-net II smo postavili sistem za optimizacijo sončne elektrarne in požarno varnost Tigo Energy. V zgornji galeriji slik so prikazani optimizatorji modulov in primer nadzornega sistema.
Želite več informacij ali ponudbo?
 
 

9. feb. 2016
BREZPLAČNO vam izdelamo projekt električnih inštalacij za sončno elektrarno
Ob naročilu sončne elektrarne na ključ, vam BREZPLAČNO izdelamo projekt električnih inštalacij ... več...
 
 

3. maj 2017
Skupinski nakup električnih avtomobilov
Do 30. junija si lahko s skupinskim nakupom električnih avtomobilov zagotovite 11.500 € popusta i ... več...

Plan-net solar d.o.o.

Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.si
 

Prijava na Plan-net solar e-novice

Soglašam, da mi podjetje Plan-net solar pošilja e-poštna sporočila in podatke obdeluje v skladu s Pravnimi obvestili.
Vse pravice pridržane. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Zavračam