BNI

Podjetje Plan-net je ponosni član BNI skupine Emonika

BNI je največja organizacija na svetu za poslovno in podjetniško mreženje. BNI svojim članom nudi možnost, da si medsebojno delimo ideje, kontakte in kar je najbolj pomembno, drug drugemu pomagamo do novih strank. Vse to počnemo brez provizije, saj vsi, ki smo del BNI-ja trdno verjamemo v temeljno filozofijo te organizacije "GIVERS GAIN - KDOR DAJE, PRIDOBIVA".

Znotraj skupine Emonika deluje tudi gradbeni team, ki združuje številna podjetja, ki se ukvarjajo z gradbeno dejavnostjo. Tako lahko skupaj z ostalimi, zaupnja vrednimi partnerji, naročnikom ponudimo tudi širok spekter drugih gradbenih storitev.

Bni White Red 2880w
Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Ponudba

Sončne elektrarne na ključ

Naši visoko usposobljeni strokovnjaki poskrbijo za vso dokumentacijo, montažo in priklop.

Prodaja komponent

Kot podjetje z dolgoletno tradicijo sodelujemo le z zanesljivimi dobavitelji in vam tako zagotavljamo vrhunske tehnološke rešitve.

Električna vozila

Smo uradni slovenski zastopnik za kultno avtomobilsko znamko MG, zastopamo pa še AIWAYS, Voyah, Forthing in dostavna vozila MAXUS.

Nepovratna sredstva

Za vas uredimo vso razpisno dokumentacijo, ki jo potrebujete za pridobitev subvencije ali ureditev zagotovljenega odkupa energije.

Akcijska ponudba

BREZPLAČNO vam izdelamo projekt električnih inštalacij za sončno elektrarno

Ob naročilu sončne elektrarne na ključ, vam BREZPLAČNO izdelamo projekt električnih inštalacij

PREVERITE VEČ
Sončne elektrarne na Ključ