Sončne elektrarne na ključ

Sončna elektrarna na ključ

Nudimo vam izgradnjo sončne elektrarne na ključ. V podjetju imamo zaposlen visoko usposobljen strokovni kader, ki vam zagotavlja pomoč pri ureditvi dokumentacije in vrhunsko izvedbo.

Spremljamo in pomagamo vam skozi celoten potek projekta načrta in izgradnje sončne elektrarne.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE
Adobestock 24886337 2880w

Kaj je sončna elektrarna na ključ?

Sončna elektrarna na ključ predstavlja popolno rešitev, od načrtovanja do izgradnje. Zagotavlja energetsko neodvisnost in zmanjšanje stroškov. Pri Plan-net Solar smo specializirani za celovit pristop, ki vključuje skrbno izbiro opreme, postavitev sistema ter vzdrževanje. S tem uporabnikom omogočamo enostaven in učinkovit prehod na sončno energijo.

Solar Farm

Koraki pri izgradnji sončne elektrarne na ključ

Postopek izgradnje sončne elektrarne na ključ vključuje načrtovanje, pridobivanje dovoljenj, izbiro ustreznih tehnologij in strokovno izvedbo. Plan-net Solar strokovna ekipa bo optimalno poskrbela za vaš projekt:

Idejni projekt in načrt sončne elektrarne

Idejni projekt je rezultat usklajevanja vaših želja z možnimi rešitvami. Naredimo vam:

  • analizo potenciala sončnega obsevanja,

  • predlog tehnološke rešitve,

  • oceno pričakovane proizvedene energije,

  • vrednost investicije in njeno vračilno dobo.

Projekt za izvedbo PZI

Prav tako vam pripravimo vso dokumentacijo, s katero pridobite potrebna dovoljenja za postavitev sončne elektrarne ter dovoljenja, po katerih se izvedejo dela.

Izgradnja elektrarne

Nudimo vam celovito izvedbo sončne elektrarne:

  • priprava,

  • dostava,

  • montaža,

  • končna ureditev objekta.

Tako vam zagotavljamo celovito rešitev na enem mestu.

Projekt izvedenih del PID

Prav tako vam pripravimo vso dokumentacijo, s katero pridobite potrebna dovoljenja za postavitev sončne elektrarne ter dovoljenja, po katerih se izvedejo dela.

Obratovalni monitoring in vzdrževanje sončne elektrarne

Izdelamo vam navodila za obratovanje in vzdrževanje vaše sončne elektrarne, ter vas izobrazimo, da boste znali pravilno vzdrževati sončno elektrarno.

Financiranje izgradnje sončne elektrarne

Nudimo vam tudi pomoč pri pridobivanju investicijskih sredstev iz EKO Sklada.

Prednosti za posameznike

Posamezniki lahko izkusijo energetsko neodvisnost in zmanjšanje mesečnih računov za električno energijo. Poleg tega uporaba sončne elektrarne na ključ prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa, kar je korak k trajnostnemu načinu življenja.

Prednosti za podjetja

Podjetja, ki se odločijo za sončno elektrarno na ključ, dosegajo zmanjšanje stroškov energije in povečanje konkurenčnosti na trgu. Pridobijo zeleni imidž, kar privablja okoljsko ozaveščene stranke.

Prihodnost Sončnih Elektrarn

Napredki v fotovoltaični tehnologiji in naraščajoča ozaveščenost glede trajnostne energije kažejo na svetlo prihodnost sončnih elektrarn. Pričakujemo nadaljnji razvoj in hitro širjenje tehnologije.

Sončna elektrarna na ključ je odločilna in učinkovita inovacija. Njena prilagodljivost, ekonomske prednosti in pozitiven vpliv na okolje jo izpostavljajo kot ključno gonilno silo v prihodnosti trajnostne energetike.

Za več informacij in koristnih virov se lahko obrnete na naše strokovnjake. S skupnimi močmi lahko gradimo trajnostno prihodnost.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Balkonska Sončna Elektrarna na ključ

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Kako izbrati primerno elektrarno?

PREBERITE VEČ
Adobestock 301793880 2880w

Pogosta vprašanja

Je sončna elektrarna prava za vas?

Izkoristite skriti potencial vaše strehe in zaslužite!

Naložba v sončno elektrarno je naložba z nizkim dejavnikom tveganja

in velja za zelo predvidljivo ter visoko donosno naložbo.

Financiranje sončne elektrarne

PREBERITE VEČ
Sončne elektrarne na Ključ
Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d

Pošljite nam povpraševanje