Sončne elektrarne na strehah

Sončne elektrarne na strehah

Postavitev sončne elektrarne na družinsko hišo, kot tudi na vse ostale vrste objektov, pomeni naložbo z nizkim dejavnikom tveganja in velja za zelo predvidljivo ter stabilno naložbo. Investicija v sončno elektrarno je oplemenitenje denarnih sredstev gospodinjstva saj je donos višji od obrestnih mer za varčevanje v banki.

Sončno elektrarno na družinski hiši je postavila tudi družina Hojnik iz Grosupljega, ki s svojo 14 kW sončno elektrarno misli na svojo prihodnost. S subvencionirano ceno bo elektrarna odplačana v 7-9 letih. V naslednjih 15 letih pa pričakujejo skoraj popolno pokritje stroškov elektrike, kar pomeni pomembne prihranke za družinski proračun.

Izkoristite svoje neizkoriščene strešne površine in poskrbite, da vaše strehe proizvajajo okolju prijazno zeleno energijo.

Adobestock 277388414 2304w


V primeru klasične izvedbe sončne elektrarne, se foto napetostni moduli nalegajo na že obstoječo strešno kritino. Pod konstrukcija se prilagodi kritini.


V naboru opreme imamo rešitve za kakršno koli strešno kritino:

  • klasični strešniki,

  • bobrovec,

  • trapezna pločevina,

  • ostale kritine.


Module lahko pritrjujemo na strehe z naklonom ali na ravne strehe.

Pred vsakim naročilom pod konstrukcije, proizvajalci naredijo natančen statični izračun glede na lokacijo kje bo elektrarna stala (snežne in vetrne karte).


Podjetje Plan-net sodeluje s priznanimi evropskimi proizvajalci pod konstrukcij.

Adobestock 235134005 2880w
Schletter Thumb 180x48
K2 Systems Thumb 102x100

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Zakaj je sončna elektrarna prava odločitev?

  • uporabljamo fotovoltaiko - obnovljiv vir energije,

  • ne onesnažujemo okolja,

  • lahko električno energijo prodajamo (premija),

  • je sončna energija neomejena.

  • Sončna elektrarna ima tipično izhodno moč 90 % nazivne izhodne moči. Po desetih letih delovanja izkoristek sončne elektrarne pade za 10%.


Prodajna cena kW ure, pridobljena iz sončnih celic, je enaka letni premiji, plus tržna cena z vsako proizvedeno kWh električne energije.

Pošljite nam povpraševanje
Adobestock 308429705 1920w

Pogosta vprašanja

Je sončna elektrarna prava za vas?

Izkoristite skriti potencial vaše strehe in zaslužite!

Naložba v sončno elektrarno je naložba z nizkim dejavnikom tveganja

in velja za zelo predvidljivo ter visoko donosno naložbo.

Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d

Pošljite nam povpraševanje